Jika anda menghadapi salah satu masalah di atas, yang penting sekali anda perlu merawat zakar terlebih dahulu bukan terus beli ubat kuat dan terus bersama isteri. Jika anda amalkan minyak Wild-X tak sampai seminggu Insya-Allah dah boleh nampak kesan perubahannya.

Yang penting setiap kali bersama, zakar anda tak perlu rangsangan lagi kerana zakar anda akan terangsang sendiri selepas menggunakan Wild-X! WOW!!!

Keistimewaan Minyak Wild-X
(Dulu dikenali sebagai Wild.S)
Bagaimana saiz zakar ditentukan ?

Sifat Corpus Cavernosum adalah anjal seperti belon getah. Labih banyak darah yang mengalir masuk dan dapat ditampungnya, maka saiznya akan menjadi lebih besar. Oleh itu, saiz zakar ditentukan oleh saiz maksimum dan keanjalan dinding Corpus Covernosum. Kunci kepada pembesaran zakar adalah dengan menguatkan otot-otot Corpus Cavernosum dan membesarkan saluran darah pada bahagian zakar.

Bagaimana Wild-X dapat membantu anda ?

Wild-X bertindak secara semulajadi dan selamat untuk membesarkan saiz tisu-tisu zakar dalam Corpus Cavernosum, Corpus Spongiosum, Glans Penis dan saluran darah pada bahagian zakar. Ia membuatkan otot-otot zakar menjadi lebih kenyal dan elastik. Ia juga berkesan membetulkan urat-urat zakar yang bersimpul, tersumbat dan kurang sihat.
Terdapat pelbagai lagi yang mampu Wild-X lakukan untuk anda !

Gabungan formula kami ini telah diuji secara saintifik dan klinikal untuk memberikan kesan - kesan berikut pada jangka panjang, antaranya
Kesannya yang telah terbukti :-

Zakar menjadi lebih besar dan panjang semasa ereksi
Batang zakar menjadi lebih keras daripada sebelumnya
Anda akan merasa lebih lambat untuk pemancutkan air mani
Pasangan anda lebih teransang oleh zakar anda yang lebih panas
Kepuasan yang lebih nyata dirasai oleh anda dan pasangan anda
Wild-X menggunakan bahan semulajadi yang telah digunakan turun temurun untuk membantu menyelesaikan pelbagai masalah seksual lelaki. Wild-X diadun daripada ramuan akar-akar kayu, herba rahsia, minyak bijan dan pelbagai bahan istimewa didalam formula yang telah terbukti berkesan turun temurun ini dan juga terbukti secara klinikal.

Kekerasan yang luar biasa.

Walaupun kegunaan utama Wild-X adalah untuk membesarkan dan memanjangkan zakar namun begitu komen yang diterima daripada pelanggan kami yang mengatakan bahawa kekerasan zakar mereka adalah jauh lebih hebat selepas menggunakan Wild-X. Ini disebabkan oleh salah satu herba didalam Wild-X yang bertugas sebagai agen yang melancarkan peredaran darah dikawasan zakar pengguna.
Wild-X biasa di pasarkan dengan harga RM80/botol

PROMOSI HEBAT
Wild-X sebotol RM60
Wild-X 2 botol RM110
Wild-X 3 botol RM150 - ** Pakej bersungguh - ANDA JIMAT RM30
(semua FREE poslaju)

ANDA PERLU DAPATKANNYA SEKARANG !!!
JIKA ANDA TIDAK ANDA AKAN TERUS BERANGAN-ANGAN SAHAJA
TANPA PERUBAHAN !!
** Nasihat Paksu kepada yang ada masalah atau ingin menambah kekuatan dan saiz secara semulajadi dan tradisional; Pakej bersungguh khas untuk ANDA. Amalkan cara urutan yang betul dan disiplin juga konsisten hingga habis 3 botol. Pantaulah perubahannya. Insyaallah ANDA tidak akan kecewa
UTAMA    |    VIMAX    |    RELOAD    |    PHERO-X    |    WATERBUDDY    |    LIBIDO GEL
Untuk Tanya Soalan (Call ATAU SMS); Jika panggilan ANDA tak sempat Paksu jawab.. SMS pertanyaan kepada Paksu seperti Format Berikut < DB > ....soalan anda atau permasalahan anda... Insyaallah Paksu akan reply secepat mungkin. Terima kasih

Disclaimer (Penafian) : Laman ini dibangunkan untuk berkongsi segala maklumat berkaitan dengan penyelesaian kepada permasalahan yang dihadapi oleh ramai lelaki. Ia juga sebagai platform untuk menawarkan jualan produk-produk yang berkualiti tinggi. Ini adalah merupakan aktiviti perniagaan yang sah dan tiada sebarang bentuk penipuan.

MISI : Ke Arah Rumahtangga Yang Aman, Sentosa, Bahagia, Harmoni Dan Mendapat Kerahmatan & Keberkatan Allah.
JAMINAN KAMI

Produk Kami Berkualiti Tinggi
Pesanan ANDA Adalah Rahsia & Sulit
Barang ANDA Pasti Sampai

(DB, Bank Islam, Mat Rizal Bin Mat Don, 67, Jln Ampang Jaya 6, Tmn Ampang, 05450, Kuala Lumpur, RM150, 3botol Wild-X, 012-678 99XX)
Mahu Beli Dengan Kad Kredit ?
Boleh.. Ianya Mudah, Cepat & Di Jamin Selamat Menggunakan Paypal. Ikut step-by-step langkah mudah arahan Paypal nanti hingga selesai ya...